Ajaga kaasa! Blogil nüüd enda FB leht.

Kuna ma mõnikord tahaksin vaid mõne “lapsesuu nalja” kirja panna või üksikut pilti jagada, siis tegin blogile Facebooki lehe ja kutsun teid sõpradeks! Süsteem on minu jaoks veel veidi võõras, seega võib ette tulla väikeseid viperusi. Ärge pange tähele, eks! Disainile ma samuti erilist rõhku ei pannud. Aga lehekülg ise siin: https://www.facebook.com/kuussidrunit

Mul oleks äärmiselt hea meel, kui püsilugejad “laigiksid” Facebooki lehekülge, sest oleks väga huvitav teid näha. Mina olen ennast siin piisavalt letti löönud, aga lugejad on enamasti täiesti anonüümsed. Mulle valmistaks head meelt, kui te ei oleks enam anonüümsed lugejad, vaid minu blogi Facebooki sõbrad. 🙂

Muude võimalustega (veel?) kaasa ei lähe, sest näiteks Instagrami ma jääksingi pilte laadima ja mingit kõvemat netipaketti ma osta ei raatsi. Aski pean üldse maailma nõmedamaks asjaks, kuigi olen näinud ka viisakaid lehekülgi. Eeldan, et Perekooli kägude õelaid küsimusi pole lihtsalt avalikuks tehtud, aga muidu on see mõnus koht, kus pooletoobised saavad sappi pritsida ning minul ei ole seda vaja. Twitterist ei oska ma üldse midagi arvata, tean vaid, et seal säutsutakse. Minul ei ole plaanis säutsuma hakata. Muudest võimalustest ei tea üldse midagi. 🙂

Kohtume Facebookis!

funny-photos-for-facebook-61-600x420

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *