Kas teile maitsevad kuumad koerad?

Tere, ma olen Liivi ja ma olen stressisöödik! Kuna ma praegu stressivähesuse üle ei saa kurta, siis mul käivad neelud kogu aeg asjade järele, milles on 2938 kalorit sajas grammis ja mis pole kuskilt otsast tervislikud. Vist.Kiirtoidul ja kiirtoidul on muidugi (väikenegi) vahe ja mõne puhul ehk ei jää südametunnistus väga piinama. Näiteks R-kioski hot dog`i puhul…

Andke andeks, et ma nüüd kiirtoitu siin propageerin, aga mulle jäi vist juba üleeile kuskil “kabanossitest” silma ja sellest ajast on mul üks sarvedega R-kioski kuum koer ühel õlal istunud ja inglitiibadega Erik Orgu teisel. Mis seal ikka! Kui mina ei saa süüa, siis vähemalt soovitan oma lemmikut teistele kabanossisööjatele.

Kas haarate üldse mõnikord kaine peaga kuskilt bensukast kiiruga hot dog`i kaasa? Tolle kabanossitesti pealkirjas oli midagi sellist, et test selgitab välja, millist hot dog`i kõlbab kaine peaga süüa. Ma enne ei teadnudki, et need on mõeldud joogistele inimestele… Ma neid ainult kaine peaga olengi söönud, aga omavahel saan võrrelda vaid Statoili ja R-kioski tooteid, sest mujalt pole ma hot dog`e ostnud. Pärast viimase avastamist sööksin Statoili hot dogi ainult hädaolukorras, samas R-kioski omasid olen lastele ka ostnud ja süda pole väga valutanud.

R-kioski kuum koer terasaia (tervislikum kui valge sai) ning lihavorstiga (79% liha) on lihtsalt väga hea ja minu jaoks ei tundu see hullem kodusest hommikusest võileivast, kus on terakukli peal sink, juust, salatileht ja majonees. Endale olen valinud lihavorsti asemel juustuvorsti, sest mulle lihtsalt maitsevad igasugused juustuvorstid, aga lihavorst on ka väga hea. Kastmeid oli viimati valikus äkki 3-4, aga me oleme kasutanud ainult ketšupit ja mõnusalt mahlast aedvilja tükkidega hot dogi kastet.
Isegi Härrale hakkas terasai valgest saiast rohkem meeldima ehk R-kioski (tegelikult Eesti Pagari) tume sai on tõesti hea. Olen ühe korra ka Statoili tumeda saiaga hot dog`i ostnud ja see oli jube maitseelamus. 

Lihavorstist on veel liharohkem (85 %) ürdivorst olemas, mis on Härra esimene valik – vorstivariantidega saab tutvuda kodulehel. R-kioski kuumade koerte puhul on veel see pluss, et nii sai, vorstid kui ka kastmed on kodumaised. Võib-olla on see Statoilil samamoodi, aga ma pole kuulnud nende puhul vastavat reklaamlauset. Igatahes, kui te sööte hot dog`e, aga ei ole R-kioski omasid maitsenud, siis soovitan seda teha ja just terasaiaga varianti. Igaks juhuks soovitan saiavalik kohe alguses ära mainida, sest minu puhul on juhtunud, et müüja ei küsi midagi ja haarab automaatselt valge saia.

See postitus pole kinnimakstud reklaam, vaid tuleb tõesti sellest, et mu enda neelud käivad praegu juustuvorstiga kuuma koera järele. Ma ei mäletagi, millal ma viimati seda sõin, aga ilmselt oli see kevadel.

Äkki ikka võiksin järgmisel nädalal endale ühe lubada…

18 thoughts on “Kas teile maitsevad kuumad koerad?

 1. ma söön hotdogi ka ainult kaine peaga, ei tulnud selle pealegi, et keegi peaks bensiinijaamas joogise peaga käima. Minu jaoks see ka häda söök olnud, kui kuhugi vaja pikemat otsa sõita ja nälg võtab silma nägemist. Aga seni ainult statoili hotdogi söönud ja igati rahul olnud.

 2. Ooo kuida ma igatsen seda bensiinijaama hot dogi 😀 😀 meil siin ei aimata ka kuidas see ÕIGE hot dog maitseb 😀 ühesõnaga tehakse mingit maitsetut käkki kahjuks 🙁

  1. Kindlasti tehakse jälle seal midagi, mida Eestis taga igatseksid. 🙂

   Võib-olla tehakse meil siin Eestis ka kuskil “rullakebab`i” nagu Soomes, ma ei tea ühtegi kohta, aga nii väga tahaks ühte. Palusin mehel tuua, sest see kõlbab külmast peast ka süüa, aga ma arvan, et ta unustas ära, sest ta just helistas, et kas ma tahan midagi Statoilist. Ei tahtnud. 😀

   1. Hmmmm, kusjuures usu või mitte siis toidu suhtes ei ole siin minu jaoks absoluutsel mittet midagi mida ma Eestis olles taga igatseksin 😀 taga jääksin kindlasti igatsema seda et inimesed on üldiselt palju avatumad ja sõbralikud. 🙂

    Ja ma loodan et mees siiski ei unustanud sulle seda kebabi tuua 😀

 3. Ma olen friik, aga ma pole ligi 26 eluaasta jooksul ühtegi hot dogi ostnud ega söönud.. postitus ajas veidi isutama küll (kõht veits tühi + olen mitu nädalat magusa- ja rämpsuvabal toitumisel olnud), aga õnneks pole seda kuskilt saada 😀

  1. Ei ole üldse friik! Kadestan, sest ma tahaks ka, et ma ei teaks, mis maitsega hot dogid on. Või Hesburgeri kanaburger. Või Estrella krõpsud. 😀

 4. See on nüüd selline postitus, mis meelitab kohe paljusid rämpstoidu järgi minema…
  Nüüd mul ka kuradike õlal.
  “Õnneks” on lapsed haiged ja ei saa kuhugi minna.

 5. Ei meeldi. Lapsele olen Statoilist ostnud pikale sõidule mines, endale ei kunagi. Minu stressisöök on šokolaad.

 6. Mu norrakast kihlatu sööb ERITI veidrat “hot dogi”. Esiteks võtab lompe(lapik ja õhuke lavašilaadne toode, valmistatud osaliselt kartulist), asetab sinna vorsti, lisab ketšupi, sinepi, krõbeda sibula ja spagtid(!). Keerab rulli ja sööb 😀

  1. Meiega on kõik ok ja kahtlast pole ka midagi. 🙂 Kohe-kohe kuuleb. 🙂

   Armas, et lugejad muretsevad ja nüüd mul natuke piinlik, et ma vahepeal üldse mitte sõnagi endast märku pole andnud. Enam nii ei tee. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *