Olen üllatunud – 65 häält

Ma olen siiralt üllatunud, et minu Pere ja Kodu blogi sai 65 häält. Tegelikult on tabelis hääli 66, aga üks neist on minu oma. 😀 Esimese emotsiooniga olin üllatunud, et mu blogi esindatud oli, seetõttu enda poolt hääletasingi, et mul oleks vähemalt 1 hääl. Vahepeal andis üks tuttav märku, et ta hääletas minu poolt, seega enne tulemuste avaldamist teadsin, et mul on vähemalt 2 häält. Aga 65 häält teiste inimeste poolt! Vau! Minu jaoks ei ole see üldse väike number. Ja olgu öeldud, et ma ei rääkinud nimekirjas olemisest ühelegi pereliikmele, sõbrannale ega tuttavale. Seega suure tõenäosusega ei ole seal ei minu ema ega teiste lähedaste inimeste hääli, vaid reaalsete lugejate omad. Olen meelitatud!
tulemused

Ma ei tea, kui paljud jälgivad minu mõlemat blogi, aga eeldan, et paljud hääletanutest on ka siin lugejad – aitäh teile! 🙂

Kui juba Pere ja Kodu blogist juttu on, siis küsin, kas on mõni, kes siin on püsilugeja, aga Pere ja Kodu lehele ei satu üldse?

Ma ise näiteks loen Briti blogi, aga mitte kunagi ei tee ma seda Buduaaris, seega ma isegi ei tea, kas tema Buduaari postitused ilmuvad ka tema Life According To B. blogis või mitte. Isegi, kui ei ilmu, siis ma ikka ei viitsi minna Buduaari lehele neid lugema. Kui minul on mõni sama laisk lugeja, siis ta ei teagi, et ma Pere ja Kodu lehel kirjutan asjadest, mis siin ei kordu.

Seega, kui leiad, et oled samasugune “laiskvorst”, siis anna endast märku, äkki hakkan siis väikese viivitusega postitusi siia ka lisama. 🙂

11 thoughts on “Olen üllatunud – 65 häält

 1. Ma Budusse ei kirjuta juba päris kaua. Jäi lihtsalt väga soiku ja kuna meil mingit töölepingut ei olnud (kirjutasin tasuta), siis kuidagi kadus ind ära, sest peamiselt ma panen ikka energia enda blogi alla.. 🙂

  Ja 65 häält on väga hea saavutus, tubli!

 2. Jaa, PALUN! Pane siia blogisse kõik Pere ja Kodu postitused ka. Mul ei ole kunagi meeles seal lugemas käia, ma loen ainult RSS lugejast asju.

 3. Loen ka siin ja Pere ja Kodu ei loe. Põhjus sama mis Tikril. Lisan veel, et kuna ma ise olen peretu, siis ei peaks mind pere ja kodu teemad huvitama (ilmselgelt ei käi ma seega Pere ja Kodu lehel), aga sa kirjutad toredasti. Ma ütleks, et sinus on (ilmselt siis loomulikku) talenti kirjutamise peale – enamus postitusi tõmbavad kohe alguses hoo ja huvi üles ja nii ma loengi asjadest, mis mind ei peaks huvitama. 🙂

  1. “…ja nii ma loengi asjadest, mis mind ei peaks huvitama.” – See on lahedalt öeldud. 😀 Tegelikult leiab nii ajakirjast kui kodulehelt lugemismaterjali kõigile. Ma ise hakkasin ajakirja 16-aastaselt lugema, aga samas on mulle alati meeldinud lugeda einevatest inimestest ja eludest. 🙂 Ma jälgin ka poole silmaga näiteks moeblogisid, kuigi tegelikult olen kaltsakas ja mood mind üldse ei huvita. 😀 Aga aitäh kiidusõnade eest. 🙂

 4. Pärast seda, kui sa siin kirjutama hakkasid, ei tule mul ka sageli enam meelde sinna vaadata. Kui FBs viite peale satun, siis lähen loen lugemata postitusi tagantjärgi.

  1. No siis ma ikka hakkan postitusi siia ka lisama, ja ilmselt mingi aja möödudes lõpetan Pere ja Kodusse blogimise päris ära. Mulle see “oma tuba-oma luba” blogi istub paremini. 🙂

 5. Mina loen ka ainult siin. Keegi meie perefoorumi beebigrupis jagas kui tubli ema Sa oled ja nii ma lugema jäingi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *