Kolm on kohtu seadus

Tuleb ka kolmas postitus kohe otsa. Ma nimelt teen praegu aega parajaks, sest ootan Härrat, kes umbes 2 ajal peaks koju jõudma.

Toad jäidki mul korda, seega saab minu Monki lähisugulasest Härra astuda koju hea tundega. Ta küll ütleb pea alati, et ärgu ma koristagu, ta tuleb ja koristab ise, aga ma enamasti võtan end ikkagi vähemalt enne tema saabumist kokku. Seekord olen lihtsalt alates pühapäevast lastel lapiga järel käinud, et ma ei peaks Härra saabumispäeval sõgedalt koristama. 😀

Täna ta ainult küsis, kas toad on segamini, sest eelmisel korral ootas teda tõesti hullumaja ees ning ilmselt tahtis ta seekord selleks valmistuda. Ta alguses isegi ei uskunud, kui ütlesin, et toad on korras, vaid arvas, et ütlen seda jutumärkides.

Me olime varem mõlemad väikestviisi pedandid, aga mina olen lastega igapäevaselt koos olles loobunud piinliku puhtuse tagaajamisest, tema veel ei ole alla andnud. On ikka naiivne! 😀

Lisaks soovisin ka teatada, et pult on leitud! Kolmas pani selle kindlasse kohta – kapi peal oleva pildi taha, kust ma ei oleks osanud seda eales otsida.

_MG_3660 See pilt lähebki praegu kokku sellega, et ootan oma Härrat koju, keda pole kolm nädalat näinud. Küll oleme vahepeal nii palju rääkinud, et mu EMT 13 tundi kõnemahtu sai täis ja pidin seda suurendama. 😀

Aga pikemalt ma enam aega ei sisustagi, sest mulle meenus, et täna oli “Pilvede all” ja nüüd ma pean selle ka veel enne Härra tulekut ära vaatama ning siis lähen talle õue väravaid avama ja aitan tal asju tuppa tassida. Džentellady nagu ma olen!

Ta peakski nüüd juba laeva pealt maas olema, nii vähe veel oodata jäänud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *