Kus on pult?

Lapsed jäid täna jube hilja magama, aga sellegipoolest tahtsin pärast nende uinumist “Viimast võmmi” vaadata. Tegin endale isegi juustuvorsti viilude alla mattunud võileiva, aga mida ei ole, on Elioni pult, et saaksin teleri ees oma võileiba süüa!

 Seda juhtub pidevalt! Mitte seda, et ma ei saa keset ööd teleri eest võileiba mugida, vaid pult kaob alatihti ära. Ükskord olin nädala möödudes valmis isegi uue järele minema, sest arvasin juba, et nüüd on küll keegi selle prügikasti visanud ja pult on otsapidi jäätmejaamas, aga õnneks oli see vaid teleri taga peidus. Ma vaatan alati esimese asjana teleri “mootori” (nagu Kolmas ütleb) taha, aga tookord oli pult nii hästi juhtmepuntra alla sokutatud, et ma ei näinud seda.

Kui tolmu võtsin, siis märkasin hõbedast ringikest juhtmete all ning arvasin, et olin juba 2-eurose leidnud, aga mind oli tabanud isegi suurem õnn, sest leidsin hoopis 13-eurose puldi.

 Lastel vedas, et täna pole kolmapäev. Kui oleks olnud, siis nad kõik otsiksid praegu pulti, et ma saaksin “Pilvede all” vaadata! 😀

Minu võileib on nüüd otsas ja kobin magama.

Head ööd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *