Ma ei saa aru, miks te ei loe poti peal ajakirju?!

Ma juba mitu päeva ootan, et saaksin kirjutada lõpuni oma lapsepõlvest ja sellest, mis hetkel aktuaalne, aga aktuaalset on nii palju, et siia pole eriti jõudnud. Momendil näpistan poiste magamistoa korda tegemise arvelt aega, sest ma lugesin poti peal midagi veidi ärritavat ja pean selle endast välja kirjutama. Muide, olen kuulnud, et kõik inimesed ei loegi poti peal ajakirju ega surfa väiksemat sorti internetimasinaga netis. Miks te ei tee seda?! Kas et teil ei lähe kunagi poti peal kauem? Ma ei saa aru sellest, mida te teete, kui kõht on kinni, lihtsalt istute ja ootate?! Igav ei hakka või?

Ma näiteks lugesin täna ühte blogipostitust, mis viis veel teiseni ja nüüd ma pean neid veidi kommenteerima.

Alustan tollest teisest postitusest, millest oli inspireeritud ka see esimene, tuues välja ühe lõigu: Olen kuulnud, et on olemas ka paare, kes muidu magavad riietega, seksivad ära ja siis panevad oma hõlstid uuesti selga tagasi. Mis jama see on? Miks te niimoodi teete? Seletage mulle see asi ära!

Tõesti! Mis jama see on, et inimesed on erinevad?! Miks te kõik ei ole nagu … ma ei tea … antud blogija, kes ei maga üldse mingite hõlstidega, veel vähem jamab nende selga panemisega pärast seksi?!

Ma magan kuidas kunagi – kord seksikas öösärgis, kord igivanas imetamisöösärgis, kord pesus, kord alasti, kord kukun voodisse samade riietega, mis on terve päeva seljas olnud ja pärast ärkamist on veel teise päeva ka… Te ei ole riietega magama jäänud? Järelikult te ei tea, mis on tõeline väsimus! Härra ei maga kunagi alasti ja pärast seksi käib veel pesemas ka, mitte ei pane oma hõlste kohe selga tagasi. Mina käin samuti enne teki alla pugemist duši alt läbi. Olen kuulnud, et on paare, kes ei loputa end pärast seksi puhtaks. Mis jama see on?! Ma ei saa aru miks, voodipesu on ju palju tüütum pesta… Või te ei ole mõlemad pärast põlvedest nabani loodusliku libesti ja mikroskoopiliste konnakullestega koos? Seksisite ikka või võtsite lihtsalt õhuvanne?!

Liigun edasi esimese postituse juurde, mida potil istudes lugesin ning toon ka sellest ühe lõigu välja: Printsessi jutukese kommentaarides tuli välja see kahe teki teema. Pole küll minu asi onju, ometi piinab see mind juba AASTAID! Ma isegi ei mõelnud sellisele asjale varem, sest.. miks peaks keegi eraldi tekkidega magama ühes voodis? Kuniks siis üks mu hea tuttav, üldse mitte vana, minuealine, rääkis, et ah nemad juba nii kaua koos olnud, et magavad ammu eraldi tekkidega. Mida? Mida see annab? Kui tahaks kaisutada siis… saaks kokku kahe teki vahel? Või ongi kaisutamine jumala out? Et oleme viis aastat koos ja peale seda ununegu kogu kaisutamine? Või siis on graafik? Et sel ajal ja nii kaua käib kaisutamine, siis tuleb uni peale ja igaüks kobib oma nurka oma tekiga? Muust toimetamisest rääkimata eksole.. Kas kaugeks ei jää niimoodi?

Minu loll loogika on see, et terve normaalne paar turvalises keskkonnas magabki kaisus, pigem riieteta, ühe teki all.

Nõus. Loll loogika! Aga, kui selline “pole minu asi” ikka juba aastaid piinab, siis ma üritan neid piinu veidigi leevendada ja kirjutan, miks meie eraldi tekkidega magame. Oih, me enam ei maga eraldi tekkidega, aga tegime seda esimesed 8-9 aastat ja alles nüüd viimastel aastatel oleme mahtunud ühe teki alla. Või siis just ei ole mahtunud, oleneb ööst.34b434cc7c73211a2dd1d9a69b591efdEsiteks küsiksin vastu, kuidas eraldi tekid takistavad kaisutamist? Need on kõigest tekid, mitte betoonseinad, nii et me oleme nendest jagu küll saanud, kui selleks on vajadus tekkinud. Samas saab edukalt kaisutada ka eraldi tekkide sees olles, selleks ei pea olema nahk naha vastas. Mulle meeldib, kui Härra mul selja tagant ümber kinni võtab ja sellest on mul ükskõik, kas meie vahel on kaks tekki või ainult tema aluspüksid, mulle meeldib see, et tema käsi on üle minu käe ja meie sõrmed on põimitud. Kui jään juba hetkeks poolunne, siis on aeg Härra kaisust välja pugeda, sest ma tahan magada kõhuli käed-jalad laiali, siis selili käed üle pea ja jalad laiali, mille järel külili sedasi, et selg on paljas ja hunnik tekki on põlvede vahel või nii, et tekk on iga külje pealt tihedalt minu vastas ja tekikuhjast paistab välja ainult nina.
Ühesõnaga ma tahan magada mugavalt. Härral on samasugune veider soov, aga tema ei siple öösel nii palju nagu mina, vaid tavaliselt magabki hommikuni ühe ja teise külje peal, üks padi pea all, teine kaisus ja tekk jalgade vahel. Kui meil olid eraldi tekid, siis vahepeal kudrutasime ühe all kuni uinumiseni, aga hommikul ärkasime ikkagi eraldi tekkide all, sest nii oli lihtsalt mugavam magada. Ka nüüd ärkame sageli eraldi tekkide all, sest Härra võtab öösiti kogu teki ära ja kuigi ta annab sellest poole sikutamise peale tagasi, siis ma lihtsalt ei viitsi alati sikutada, kergem on võtta voodi kõrvalt päevatekk ja magada selle all igas meelepärases asendis.

Ma vajan palju füüsilist lähedust ja me võime päeval olla nagu vastarmunud, eriti pärast pikki lahusolekuid, aga öösiti tahame mõlemad magada ja tahtsime seda teha ka siis, kui olime päriselt vastarmunud. Kui mul tuleb öösel suur hellushoog peale, siis lükkan varbad vastu Härra varbaid ja sellest piisab. Miks me peaks sedasi teineteisest kaugeks jääma? Miks keegi teine peaks üldse sellise asja pärast oma pead vaevama? Miks te seda teete?! Miks te serveerite oma muret nii, et kui teised ei maga samamoodi nagu teie, siis neil ei ole terve suhe? Siinkohal ma ei teieta konkreetset blogijat, vaid küsin seda üleüldiselt, sest selliseid küsimusi ja suhtediagnoose olen ennegi näinud erinevates foorumites.

Absoluutselt ei ole vaja muretseda. Ma saan öelda, et me oleme Härraga väga lähedased, lausa nii lähedased, et kogu vaba aja veedame teineteisega ja sellist vaba aega on meil olnud korduvalt isegi viis kuud järjest, mille jooksul olimegi 24 tundi ööpäevas koos. Me ei saa aru, mis oma ajast ja hingamisruumist teised räägivad, meil küll pole olnud sellist asja vaja. Minu loogika ütleb, et kui mees ja naine tahavad vabatahtlikult veeta teineteiseta aega, siis on midagi ikka väga mäda. Sellist suhet ei päästa ka terve öö ühe teki all ihualasti teineteise kaisus magamine…

Igaks juhuks ütlen, et see viimane lõik oli puhas iroonia, ma tegelikult ei mõtle nii ja mul on ükskõik, kuidas teistes peredes on. See oli lihtsalt näide halvast suhtumisest. Täpsemalt on terve see postitus täis irooniat ja halba suhtumist, millega tahan vist öelda, et elage ise ja laske teistel ka elada nähes enda ninaotsast kaugemale.

16 thoughts on “Ma ei saa aru, miks te ei loe poti peal ajakirju?!

  1. Mina ka lähen vetsu siis, kui häda on, ajan oma asjad ära ja tulen välja 😀 Mingit häda ma sinna telefoniga ootama ei asu 😀

 1. Mina olen olnud kolmes pikemas suhtes ja igas neist maganud absoluutselt isemoodi. Peale selle, et inimesed on erinevad, toimivad nad ka koos erinevalt. Või muutuvad harjumused ajas ?

 2. High five 🙂 täpselt minu mõtted.

  Mina elukaaslasega 9 aastat koos olnud. Sellest kaks aastat magasime ühe teki all kuna voodid olid väiksed. Ja käis pidev kaklus teki pärast 🙂 kui kolisime ja saime suure voodi, sai kohe selgeks, et kaks eraldi tekki. Mees magab ka tekk jalgade vahel, aga mina olen külmavares 🙂 mingi aasta tagasi ka mees ostis hästi suure teki, et oleme siis turteltuvid 🙂 Aga kuna meie 3 aastane ronib öösiti meie vahele ja tema tekki absoluutselt ei salli, magame ikka eraldi tekkid2ga 🙂 mina suure 2,2 meetri laiusega ja mees väiksega 😀

 3. Me magasime paar esimest aastat ühe suure teki all. Lõpuks viskas mehel üle, et peab teki pärast võitlema ja hankisime mõlemale omad tekid.
  Olgem ausad, palju mugavam on 😀
  Lähedus kaob olenemata tekkidest, kui selleks õige aeg on 😛
  Iga inimene ja pere nii erinev. Ma muideks ei loe üldse ajakirju. Kui kogemata satub ette, võin pilgu peale visata.

 4. Meil on üks suur tekk.. magame alasti seljad suht koos. Meile lihtsalt meeldib jalad üle voodiääre magada :P. Saaksime isegi ühe väiksema tekiga hakkama, sest nii mehele, kui ka mulle piisab ainult äärest (praegu, rasedana. ma jah kuhjan seda tekki igale poole :D. ). Kaisus magasime alguses aga nüüd hakkab kuidagi palav, mehel väsib käsi ära pluss temale meeldib teise külje peal magada ja mulle meeldib endal käed-jalad laiali visata ja lihtsalt olla. Ja vot täpselt nii meile sobibki :). Kaisutame õhtuti telekat vaadates ja kui magama läheme, siis head ööd ja keerame selja :D. Hommikuks enamjaolt oleme kuidagi ikka leidnud tee teineteise embusesse :).

 5. Kommenteerin esimest korda siin, haha 😀

  Ma ei loe potil ei blogisid ega muud. Ma lähen vetsu, kui mul on häda ja ma eelistan sealt ka võimalikult kiirelt ära tulla, kui toimetused lõpetatud. Kui kõht on kinni, siis ma saan sellest üsna kiirelt aru ja punnitama ei viitsi jääda. Tõusen püsti, teen muid toimetusi ja lähen vajadusel tagasi. 🙂

  Magame alati alasti. Vahel, kui on “solvukas” peal, siis panen aluspüksid jalga. 😀 Seda juhtub ehk korra-kaks aastas. Üldiselt ikka alati alasti mõlemad. Koos olnud üle kolme aasta. Kindlasti on see vähe paljude jaoks. Eks näis, kuidas siis asjad edasi lähevad, kui kunagi lapsed on. Kindlasti toimub see kõik loomulikult..

  Magame ühe teki all. Vahel ma ka kisun tekki liiga palju, aga ainuke arutelu, mis meil sellega seoses on tekkinud, on see, et äkki peaksime laiema teki ostma, mitte kaks. Meeldib ka kaisutada ja meeldib just tunda teise nahka enda vastas, mitte tekki. 🙂 Kaisutame tavaliselt 10-15 minutit emba-kumba pidi enne magamajäämist ja siis magame nii edasi nagu tuju on, seljad vastamisi või kuidas iganes.. Muidugi ei loe minuteid, aga lihtsalt iga ööuni hakkab meil kaisutamisega ja tavaliselt kestab see umbes 10-15 minutit 😀 Kaisutame ka õhtul diivanil telekat vaadates. Samuti mitte alati. Käib ikka nii, kuidas tahtmine-tuju on. 🙂

 6. Me magasime varem ka ühe laia teki all, aga nüüd on mehel tekkinud komme magada tekk jalge vahel, siis seesama tekk, mis tal on jalge vahel, ei saa olla samal ajal mul peal ju.. seega on ka meil 2 eraldi tekki. Lisaks on meil öösiti üks pudin ka, kes üldiselt ka ei kannata väga tekki. Mina arvan samuti, et mugav peab olema. Kõigil. Ja kui meile nii sobib, siis see ongi okei. Tõepoolest arusaamatu on selline suhtumine, et kui kellelgi on teisiti kui meil, siis see on kohe valesti..
  Mis puudutab poti peal lugemisse, siis vanasti oli meil tualetis terve korv ajakirjadega, kuna mees mul armastab potil istudes lugeda (no tal läheb palju-palju kauem aega ka kui mul) ja siis võtsin teinekord isegi lugemist sealt.. Kui meil ükskord külalised käisid, siis meespool vetsust tulles arvas, et täiega äge, et see korv seal on. Ta unustas end poti peale ajakirja lugema! 😀 Peale seda on neil ka kodus ajakirjakorv vetsus :D. Meil praegu ei ole, sest üks pudin tühjendas sinna oma väikest pissipotti paar korda. Aga küll me selle sinna tagasi paneme varsti..

 7. Ma ei kujuta ette minna peale seksi ilma riieteta magama vanas soojustamata talumajas (kus me elame praegu eksole) ja talvel +10 kraadiga mitte ära külmuda. Ma tahan ikka käimlasse minna ja selleks pean ma lisaks ööriietele panema selga ka kolm pusa ja kaks jopet (sest käimla asub õues eksole)

  Üldiselt ei lähe mull absoluutselt korda kes kuidas ja millal ja mismoodi. See on natukene nagu labane, sellised väikesed asjad. Kas ma olen riides või mitte, mitu tekki meil voodis on…who cares!? 😀

 8. Kui keegi loeb praegu v a i d neid Su väljatoodud lõike, siis ilmselt olengi ta silmis mingi labane voodiment nüüd.. 😀
  Ma ju ütlesin, et siin ilmselt pole valesid vastuseid, aga ka seda, et pigem teisi variante ei mõisteta/taheta mõista. Ka mina ise. Rahu rahu 🙂

 9. Mina juba kord olen selline uudishimulik inimene ja mulle meeldib kirjutada teemadel, mis mõnede jaoks on liiga “intiimsed”(tegelikult ei ole, sest need mõisted on inimeste jaoks nii erinevad) 😀 Ja inimestele meeldivadki erinevad asjad, nüüd said mõned kommenteerijate poolt ka seletatud, et miks niimoodi on. Kes teab – ehk tulevikus muudan ka enda vaatenurkasid. Ja asi on ju ka selles, et ma kui tõesti elaks kuskil majas, kus talvel on 10 kraadi sooja, siis ma ilmselt räägiksin teist juttu. Vbl kunagi juhtub ka, ega ma tulevikku ette ei näe.

  Aga sellega ma olen küll nõus, et palju oleneb partnerist ka. Kuna mulle on elu jooksul juhtunud peaaegu kõik sellised isendid, kes on alasti maganud, siis on see minu jaoks kuidagi nii loogiline. Minu jaoks 🙂

 10. Hahahaha 😀 Kus ma naersin..
  Okei, peldikus lehti ja ajakirju ei loe, ammugi ei võta ma kaasa nutiseadmeid – meie WC ei ole nii mugav koht, kus tahaks chillida ja aega veeta..aga see selleks ..:)

  Rääkides sellest seksimisest. No ma ei tea, kelle asi on üldse kommenteerida, mida inimesed magades kandma peaks, kas need asjad peaks pärast seksi selga tagasi panema jne. No mina magan alati nii, et aluspüksid on jalas, T-särk või öösärk ka (viimasel ajal pigem erand) ja reegliks on spordirinnahoidja mingist õhemast materjalist. Ma lihtsalt ei saa ilma magada, kõik kohad tisse täis ja tunnen, et nad siis lausa valusad kui loperdavad. Ma pole mingi maani tissidega ära veninud tädike aga mind on õnnistatud lopsaka partiiga ja see rinnahoidjaga magamine jäi mulle külge juba teismelisena, siis ju räägiti sellest, et tissid venivad välja kui rinnahoidjat magades ei kanna.:D Jah, sellest on räägitud korduvalt, et see pole tõsi aga mulle see komme jäi. Minu kodus on see lausa esmavajalik ka seetõttu, et me ei ela mehega kahekesi, majas veel tema vend, minu ämm ja äi. Kui öösel vetsus käin, ei viitsi ma tõesti midagi selga otsida, tisside välkudes aga ringi ei lippa. Vetsus käimist nüüd aga tihedamini, kuna olen rase..Nii et. Olen pigem ennatlik.
  Ahjaa..seksist pidin rääkima. Mees magab mul aluspükstega ja T-särgiga. Tee või tina, alatiii magab T-särgiga. See tundus mulle alguses nii veider, sest minu eelnevad noormehed sellist asja ei harrastanud…aga ehk on tulnud see sealt, et tal selg haige ja selg on niimoodi paremini soojas..:) Mine tea.
  Seksides võtan mina kõik riided ära, mees vahest võtab ka kõik ära..vahest jätab särgi selga. Suva, kellegi asi pole.:D Pärast seksi on kuidas kunagi, mees paneb alati oma varustuse selga tagasi. Mina olen maganud ka paljalt või panen kõik tagasi. Nüüd pigem see viimane.
  Jaaa..kõige hullem! Me magame eraldi tekkidega!
  Enne oli meil voodi 160 cm lai ja magasime ühe tekiga. Kitsas oli ja me pole kaisuinimesed. Keerutasime ka öösiti 100 korda ja kord oli üks tekita, siis teine. Mees ehitas uue voodi, 180 cm, tellisime uue madratsi, kaasa saime padja, teki ja uue voodipesukomplekti. Nüüd meil mõlemal kaks patja ja eraldi tekid 2m laiad. Mõnus on. Voodis kokku puutuma ei pea ja keerutagu palju tahab, ei tunne mina seda. Mul parem vetsus käia öösiti ja tuttu tagasi ronida. 7 aastat koos olnud ja ei tunne, et eraldi tekkide all magamine kuidagi nüüd suhet halvemaks teeks, rahumeeli saame mõlemad magada, mis selles halba..:D

 11. Ja teisalt on täitsa võimalik, et magataksegi terve öö kaisus. Meie magame, koos keerame külge. Ja ausõna puhkame välja ja meile meeldib. Voodi on ühekohaline, tekk on voodile sobiv-üheinimese-tekk. Ja nii juba 12 aastat 😀

 12. Ma pole kunagi väga suur unes kaisutaja olnud. Eelistan, et magades oleks ikka palju ruumi ja õhku – näiteks näod vastakuti magades tunnen ma alati puudust just õhust – ning soojus tuleks ainult tekist. Samas lusikaasendis kaisutamise vastu pole mul küll midagi 🙂

  Magamisriietus on nii ja naa. Kord olen alasti, kord aluspesus, kord öösärgis või siis hoopis üleni ärapakitud. Ja nii see on algusest peale olnud ning sekselu see küll ei mõjuta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *