“Põlled ja papud” ja igati ägedad dressipüksid

Kuigi ma väga tahaksin kirjutada viimase nädala tegemistest, mõtetest, tundmistest, ei ole mul hetkel selleks jaksu. Need teemad ei jookse õnneks või kahjuks kuskile.

Küll jookseb eest ära Põlled ja papud augustikuu soodukas. Kas minu lugejate hulgas üldse on kedagi, kes pole antud FB lehega või Lehti blogiga kursis? Muide, suuresti tänu Lehtile ma selle igapäevablogi üldse sünnitasin, aga lubatud enne ja pärast pilte meie aiast ma veel lisanud ei olegi. Jätan sellised rohelised teemad talveks. 😀

Igatahes on Põlled ja papud FB lehel väike soodukas, kus kahe eseme ostmise puhul postikulu puudub. Ma hea meelega ostaksin ise kõik Neljandale sobivad suurused ära, aga hetkel pole püksikriisi ja on rahakriis. Ei, Lehti, see ei ole vihje, et tahan tasuta pükse või muud sellist. Päriselt ka ei ole püksikriisi ja selle postituse mõte ei ole teha teenet, mille eest tahaks vastuteenet. Selle postituse mõte on Sinu tegemiste kiitmine ja ägeda taaskasutuse reklaamimine. 🙂

Ma imetlen kuldsete kätega inimesi. Ma ise võin teha riiuleid, trepiastmeid ja poolpidust köögimööblit, aga ma ei oska heegeldada, õmmelda, kududa, kuigi väga tahaksin. Mulle tundub, et selleks peab ikka natuke annet ka olema, sest minu katsetused on kõik aia taha läinud ja õmblusmasinad ei tee minuga üldse koostööd – kui, siis ainult käsivändaga Singer.

Seetõttu õhkan alati, kui kellelgi on imeilus käekiri või kui keegi teeb ägedat käsitööd. Põlled ja papud avastasin juba ammu, vist kohe, kui lehekülg üldse loodi ja kunagi hiljem avastas Lehti minu blogi.
Minus tekitasid ahhaa efekti dressipüksid, mida ta teeb sageli, kui mitte alati, vanadest riietest ja need lähevad nagu soojad saiad. Ma absoluutselt ei imesta, miks see nii on, sest tema taaskasutus on lihtsalt ülimalt äge. Veenduge ise:Põlled ja papud 4Kui soovid sarnaseid, siis võta Lehtiga ühendust. Kuigi tänu nendele pükstele ma Põlled ja papud avastasin, ei ole minu lastel veel selliseid dressipükse, aga ma olen neid aegade algusest piilunud.

Lehti töödega on siiski kogemus olemas – Neljandale olen ostnud haaremipükse ja ühed sarouelid. Kuna meie preili on natuke pontsakas, siis ühed haaremipüksid jäid värvlist veidi kitsaks, aga muidu olen püksipaaridega väga rahul ja julgen Lehti õmmeldud riideesemeid soovitada. Põlled ja papud 3Ega siin pikemat midagi seletada ei olegi. Kes veel pole Põlled ja papud FB lehest midagi kuulnud, siis nüüd saate sinna kiigata ja kui miski jääb albumist Püksipood silma, siis krabage! Palju omanäolisemad riideesemed, kui näiteks H&M`i masstoodang. See pole üldse pahaga mõeldud, mu lastel on pooled riided sealt. 😉

Lisan mõned näited tootevalikust ja kuna mul € märk ei toiminud, siis kirjutasin hindade lõppu eur, et keegi ei ajaks suurust ja hinda segamini. 😀 Põlled ja papud Ma ei tea, kas järgnev komplekt sobiks ühele lapsele. Minu lapsed on kõik üsna suurte peadega. Neljas kannab suurust 86, talle püksid ilmselt läheks, aga müts oleks väike. Kolmas kannab suurust 92, talle ei läheks ilmselt püksid ka, sest ta on veel pontsakam kui Neljas. Müts ei läheks ammugi, tema peaümbermõõt on umbes 52-54 cm, täpselt ei tea, aga igatahes kannab ta vanemate vendadega sama mütsisuurust ja silmaga vaadates tundub tema pea nende omadest veidi suurem. Aga kelle laps pole kõlupea (nagu me oma lapsi hellitavalt kutsume), siis sellise laheda komplekti saaks 15.50 € eest.Põlled ja papud 2

Kõik pildid, millel minu last ei ole, on näpatud Põlled ja papud Facebooki lehelt.

5 thoughts on ““Põlled ja papud” ja igati ägedad dressipüksid

 1. Mina ka fännan Lehti tehtud pükse väga! Tahtsin nüüd hiljuti ka tellida, aga pidid tulema empsi poolt kingina ja noh, keegi oli vähe pirtsakas.. 🙂 Küll kavatsen oodata, et Ella natukene kasvaks (et ei oleks situatsiooni, et ühte paari ainult mõned nädalad kanda saab) ja siis üritan ikkagi talle ja Leenule ühesugused püksid saada 🙂

  1. Ma olen mõelnud, et oma neljale ühte stiili sellised dressid tellida, aga siiani on kalkuleeriv pool võitu saanud. Ega siin enam kaua aega konutada polegi – varsti on Esimene selles eas, kus ta ei taha oma vendade ja õega ühtemoodi riides olla. Kas nüüd või mitte kunagi. 😀

 2. Aitäh, Liivi! Mõtlesin alguses, et kommenteerin siia veidi, aga siis otsustasin hoopis ise blogipostituse teha. 😀 Aga muideks, ma tean sind veel enne seda kõike, mis sa siia kirja panid. 😀 Ühesajakirja Pere ja kodu numbris sa rääkisid vist magamatusest, kui ma nüüd ei eksi. Ja kui sa mu käest need rohelised püksid ostsid, siis ma teatasin oma mehele, et kuule, see on seesama naine. 🙂

  1. Oi, nii lahe! 😀

   Kui ma aru sain, kes kommenteerija Lehti taga on, siis ma mõtlesin, et mainiks neid rohelisi pükse, mis ma kunagi tellisin, aga arvasin, et sa nagunii ei mäleta. 😀

   1. Mul hea mälu. 🙂 Alguses ma mäletasin täpselt, kes millised püksid ostis. Aga siis sai neid ühel hetkel nii palju, et pidin hakkama järgi vaatama, kes ja mis. Aga neid alguse asju mäletan siiani. 🙂
    Nagu vanainimene, kel noorusaeg paremini meeles, kui eilne päev! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *