Suhte alguses vs pikas suhtes

Facebookis jagati lahedat videot, millega saime samastuda ja mis seetõttu mõjus kohati eriti naljakana. Vaadake, kas tunnete sama:

Esimene teema – Kuna ma ei ole end sedasi meikinud ja veel vähem meigituna maganud, siis me sellega otseselt samastuda ei saanud, aga too laiali läinud huulepulk ajas meid siiski naerma, sest alles mõned päevad tagasi nägime mõlemad umbes samasugused välja. Ma ju ostsin hiljuti oma esimese huulepulga, mida ma mõnikord katsetamise pärast kodus peale kannan ja seekord katsetasime koos, kuidas peab huulepulk vastu demonstratiivselt kirglikule suudlusele. Ei pidanud vastu, aga naljakas oli küll. Seda ainult meil, sest kui me oma lillade suuümbrustega laste ette ilmusime, siis nemad ainult vaatasid korra imelikult ja ajasid oma asju edasi.

Aga hommikuste ärkamiste peale mõeldes, siis varem olid meil nätsupakid käeulatuses, et saaks hommikut voodist väljumata värske musiga alustada, aga nüüd käivad need asjad rohkem nii, et üks küsib pärast ärkamist teise käest, kas too on öösel koeras*tta söönud ja teine vastab “ei, sind suudlesin”.

Teine teema– Kui Härraga suhtlema hakkasime, siis nende peres oli küll koer, kohati kuri bokser, kellega ma esialgu distantsi hoidsin, aga keda ma lõpuks riietasin, keda ma voodisse kaissu võtsin, kellega žiguliga ringi sõitsin ja Härralgi objekti peal külas käisin ning kes võttis mind nii omaks, et kui me tema peremehega möllasime ja ma “ai-ai-ai” karjuma hakkasin, siis tuli Roy urinaga mulle appi ning hakkas Härra peale kurja häälega haukuma. Nii et Härra koera ma riidekuhja alla ei matnud, aga neljajalgse sõbra temalt üle lõin küll. Oli suur au olla Roy üks lemmikutest.Siin ma kutsusin Roy enda kõrvale, aga tema tuli istus otsejoones mulle sülle ja sellest ka mu üllatunud naer. 

Kolmas teema – Peaaegu! Kui mees oleks pissihädaga sisse hüpanud ja naine samal ajal rahumeeli hambaid edasi pesnud või jalaga meest tagumikust lükkama hakanud (et oleks raskem sihtida), siis need oleksime olnud meie. Samamoodi käin mina vetsus, kui tema seal parasjagu varbaküüsi lõikab või habet ajab, meie jaoks täiesti loomulik olukord.

Neljas teema – Meil on magamises muutused küll tulnud, aga mitte sellised. Meil olid esimesed 8-9 aastat erinevad tekid, mille sisse me pärast kaisutamist pugesime, sest meile kummalegi ei meeldi kaisus magada, meile hoopis meeldib kuhjata tekki endale kaissu ja põlvede vahele või magada käed-jalad laiali tekikuhja otsas. Nüüd on meil pikka aega olnud üks suur tekk, mida ma pean sageli öösel vägisi Härra alt ära tirima, sest ta on end korralikult selle sisse mässinud ja mulle ainult väikese nurga jätnud. Mõnikord olen loobunud ja edasi voodikatte all maganud. Rohkem kui mõnikord magan ma tegelikult pesamunaga eraldi teki all või üldse teises toas madratsi peal või tema 155 cm lühikeses voodis….

Viies teema – Hahahahaa … khmm … jätan kommenteerimata.

Kuues teema – Seda oli väga lohutav näha, sest kui ma olen nii teinud, siis olen kohe mõelnud, et ei tea, kas teistel ka esineb selliseid hooge või on mul midagi viga. Härra igatahes on leidnud, et mul on midagi viga. Nüüd saan rahulikumalt hingata, sest ilmselgelt ei ole ma ainus, kes kasutab võimalust, kui mees pepu upakil kraanikausi kohal kummardades hambaid peseb või madala kummuti najal märkmikku täidab.

Ma olen seda ennegi kirjutanud, et me võime olla väga lapsikud, meile meeldib teha labaseid nalju, meile meeldib teha roppe nalju, meeldib kiusata ja siis eest ära joosta, möllata, maadelda, padja- või veesõda teha ja mulle meeldib pärast seda kõike vaevata oma pead sellega, kas näiteks Taavi ja Luisa ka nii teevad. Ometi ei muuda see meie elus midagi, kui lugupeetud tõsise olekuga inimesed säilitavad oma tõsiduse, viisakuse ja vaoshoituse ka koduseinte vahel, nii et ma ei teagi, miks ma sellistele asjadele mõtlen – meie ikka suureks ei kasva.

2 thoughts on “Suhte alguses vs pikas suhtes

  1. Mõtlesin just ükspäev sama, mina ja mu mees vist ka kunagi suureks ei kasva. Kui sööme koos jäätist, siis sööme võidu, ehk kumb saab rohkem ja viimaste ampsude ajal hakkab üks meist kindlasti taldrikuga eest ära jooksma. Ja kui mees mu seljataga on siis on alati tunne, et nüüd käib üks kõva laks, eriti hirmus on tema ees trepist üles tulla 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *